ACTUALITAT: DAVID CIRICI + CARLOS RUIZ ZAFÓN + EDUARD PUNSET

DAVID CIRICI NOU PREMI PRUDENCI BERTRANA 2011
L'estafa del "cas Millet" a les arques del Palau de la Música ha estat la font d'inspiració de l'obra guanyadora del nou Premi Prudenci Bertrana de Novel.la 2011, concedit a David Cirici, per l'obra titulada "I el món gira". Cirici converteix a l'estafador en el president de la Fundació del Macba i situa l'acció a la Barcelona dels nostres dies, on hi reflecteix la crisi, les diferències de classes i els canvis que tots els personatges es veuran obligats a afrontar. David Cirici, nascut a Barcelona l'any 1954, és col.laborador habitual del Diari Ara. El premi que ha rebut té una dotació de 42.000 euros i l'editarà Columna el mes de novembre. 

NOVA NOVEL.LA DE CARLOS RUIZ ZAFÓN
17 de novembre és la data escollida per la sortida al mercat de la nova novel.la de l'escriptor barceloní, Carlos Ruiz Zafón, autors d'èxits editorials com: "L'ombra del vent" i "El joc de l'àngel". Editada per Planeta, "El prisionero del cielo" ens proposa un viatge cap a la dècada dels 40 i 50 -com ja va fer a "L'ombra del vent"-, i que també rescata el Cementiri dels Llibres Oblidats. "LES CLAUS DEL FUTUR", NOU LLIBRE D'EDUARD PUNSET
És un dels autors catalans més venuts de l'última dècada. Punset vol proclamar amb entusiasme la seva fet en el futur de la humanitat en aquest nou assaig que veurà la llum el 22 de novembre. 

Editat per Destino, "Les claus del futur" aposta per no aturar-se davant les angoixes del present, perquè "el pitjor és parar-se i el millor, formar part del ramat". També ens mostra "el món que veiem i el que imaginem", alhora s'introdueix en novetats rellevants del nostre temps com les xarxes socials i conclou amb "una foto en raigs X de demà passat" i "dels propers cent mil anys". Recordem que Eduard Punset ha estrenat un lliurament televisiu per aquesta temporada del seu programa "Redes", que s'emet per La 2 de Tve, els diumenges a partir de dos quarts de deu de la nit. 

Font: Agències - Diari Ara
Article 506 - J.M. Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova

Comentaris

  1. Ep, vols dir que el Cirici va néixer el 1654? és tot un Matussalem, salut! Ah, Felicitats pel premi, als meus alumnes els encanta L'esquelet de la balena.

    ResponElimina
  2. Gràcies Carina per la correcció. De ben segur que David Cirici és molt més actual... Salutacions!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada