ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES - 121 - FERRAN TORRENT

OMBRES EN LA NIT de Ferran Torrent
Divendres dia 21 d'octubre arriba a les llibreries la nova proposta literària de l'escriptor valencià, Ferran Torrent, "Ombres en la nit". Aquest nou llibre arriba tot just un any després de l'anterior novel.la de Torrent, "Bulevard dels francesos".

ARGUMENT
"Ombres en la nit"  narra la història d'un gitano valencià, antic militant del Partit Comunista, que, després d'haver sobreviscut al camp de concentració nazi de Dachau, el 1947 torna a terres valencianes com a membre d'un escamot amb la intenció d'acabar amb un ex líder del règim nazi que s'amaga a Espanya, protegit per les autoritats franquistes.

Ambientada a València, Madrid, Viena i Mònaco, la novel.la explora les contradiccions vitals del protagonista, que dedica la seva existència a caçar caçadors d'altres persones, amb el ritme trepidant i les complexes trames que caracteritzen l'obra de Torrent.

El llibre, publicat per l'Editorial Columna, és posa a la venda el 21 d'octubre de 2011, amb un total de 256 pàgines. També disposa de la seva versió electrònica. 

PROMOCIÓ EDITORIAL-PREMSA
D'altra banda, el diari ARA realitza una promoció especial amb motiu de la sortida a la venda del nou llibre de Ferran Torrent. Des de divendres dia 21 i fins diumenge dia 23 d'octubre, es podrà adquirir el llibre, juntament amb el diari, amb un preu de venda més econòmic que l'edició que trobarem a les llibreries. 

Article 520 - J. M. Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova

Comentaris