ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES - 123 - SERGI PALOL

PARTICIPACIÓ

"Vols llegir?" sorteja per gentilesa de l'editorial "La principal de los libros",  un exemplar d'aquesta novetat editorial amb signatura personalitzada de l'escriptor pel guanyador/a d'aquesta promoció. 


Per participar només cal enviar les vostres dades personals, indicant "Sorteig tresor Cap de Creus" a la nostra adreça de correu electrònic: volsllegir@radionova.cat. També podeu participar des dels nostres espais a la xarxa social: FacebookTwitter i Google+.

EL TRESOR DEL CAP DE CREUS de Sergi Palol
Els poemes de J.V. Foix serveixen d'inspiració i alhora són clau per descobrir un secret del passat. Una història que amaga un misteri ambientat al Cap de Creus i a la història del monestir de Sant Pere de Rodes. A més, l'atractiu d'aquesta novetats editorial és que compte  amb l'al.licient que el lector pot visitar les localitzacions on transcorre aquesta obra original de Sergi Palol, escriptor gironí que debuta amb aquesta obra.


ARGUMENT
Marta, una brillant estudiant universitària, està passant per un mal moment. La relació amb la seva mare, Catalina, periodista d'investigació, és un desastre i per acabar d'arreglar-ho, la Marta acaba de tallar amb la seva parella. La seva sort sembla que canvia quan rep una beca de la Facultat de Geografia, amb la condició que acabi la seva tesi el més aviat possible. Posa rumb cap al Port de la Selva, a la Costa Brava, on viu el seu avi, per trobar una mica de pau i concentració. Però res més lluny del que li espera a l'idíl.lic poblet on va passar la seva infantesa.


Allà la Marta descobrirà que el passat familiar està marcat per les traïcions i els secrets. Uns versos de J.V. Foix la posen sobre la pista d'un tresor medieval ocult al monestir de Sant Pere de Rodes, un tresor misteriosament relacionat amb les aventures d'infància sobre lladres i espies que explica el seu avi Pere. la Catalina, al seu torn, comença a descobrir una trama que enfonsa les seves arrels a la Guerra Civil. Mare i filla, sense saber-ho, desvetllaran un obscur enigma del passat que amenaçarà amb destruir la seva família i la Marta comprendrà que el que s'hi juga és la seva pròpia vida. 

AUTOR
Sergi Palol, nascut a Girona l'any 1976, té un postgrau en Dret especialitzat en Geografia i Medi Ambient, i dóna classes a la Universitat de Girona. Amb "El tresor del Cap de Creus" debuta com a escriptor. 

El llibre és publicat per l'editorial La principal des llibres. El volum disposa d'ambdues versions en català i castellà, titulada "El tesoro del viento".  


Escolteu l'entrevista que el nostre espai radiofònic va realitzar a Sergi Palol, emesa el dilluns dia 24 d'octubre de 2011:

Ir a descargar

Article 522 - J.M. Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova

Comentaris