L'AMANT DE LADY CHATTERLEY A LA BIBLIOTECA DE VILANOVA DEL CAMÍ

PARTICIPACIÓ
Una de les novel.les més polèmiques de la literatura anglesa del segle XX, "L'amant de Lady Chatterley", obra original de l'any 1928 de l'escriptor britànic D. H. Lawrence, serà objecte de comentari i debat en el nou Club de lectura que organitza la Biblioteca de Vilanova del Camí, divendres 16 de desembre, ambdues sessions: a 2/4 de quatre de la tarda i 2/4 de vuit del vespre.

ARGUMENT
Constance Chatterley és una dona casada que se sent atrapada en un matrimoni asexuat. El seu marit, un veterà de guerra invàlid i incapaç de satisfer-la al llit, li suggereix que mantingui un afer amb un home de la seva mateixa classe social. 

Però, enlloc de buscar un amant entre els cercles de la seva condició, Connie se sent atreta per Mellors, el masover que té cura de la finca familiar, i s'embarca en una relació apassionant que l'alliberarà de la monotonia d'una vida mústia i avorrida. 

D. H. Lawrence ens ofereix en aquesta novel.la un retrat magnífic de les relacions amoroses, amb una càrrega eròtica i una profunditat psicològica que rarament trobem juntes.

Per participar en aquest Club de lectura que organitza la Biblioteca vilanovina, només cal fer inscripció gratuïta al taulell de préstec, on us facilitaran un exemplar del llibre per a la seva lectura i posteriorment participar en el debat.  L'adreça de la biblioteca és: carrer Mare de Déu de Núria, 1, al Centre Cultural de Can Papasseit. Per a més informació, podeu contactar amb el 93 803 50 14, i també a l'adreça de correu electrònic: vilanova@diba.cat


Font: Biblioteca de Vilanova del Camí
Complement:  
Cinema: "Lady Chatterley", versió realitzada l'any 1993 i protagonitzada per Joely Richardson i Sean Bean. (Youtube)
Article 516 - J. M. Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova

Comentaris