TORNA A RÀDIO NOVA: "VOLS LLEGIR?"


COMUNICACIÓ
A partir del dilluns 3 d’octubre, Ràdio Nova enceta la programació de tardor de la mà dels col·laboradors de la franja del vespre. Cada dia, a partir de les 7 de la tarda, una variada oferta de propostes radiofòniques omplirà de continguts el 107.7 de l’FM de la mà de persones apassionades pel món de la ràdio, la gran majoria joves. Aquesta temporada, alguns programes canvien de dia i estrenen noves seccions. A més, s’incorpora un nou espai radiofònic a la graella de l’emissora vilanovina, dedicat al món de l’esport.
Amb el nom Fora de joc, el nou programa esportiu obrirà la programació dels dilluns en aquesta franja dedicada als col·laboradors de Ràdio Nova. Fran Pérez, Adrià Perea i Josué Romero seran els conductors d’aquest espai de notícies esportives que ens acostarà la informació més destacada entorn a l’activitat dels clubs vilanovins.
Tot seguit, Josep Maria Solé inaugurarà la setena temporada del Vols llegir? L’espai literari de Ràdio Novas’ha reforçat aquest any amb els Club de Lectura radiofònics i amb el seu bloc de relats que aquesta tardor, recollirà les narracions premiades al Concurs de Contes a la Ràdio; contes que també es dramatitzaran per ser escoltats al programa.
La nit dels dilluns la tancarà novament Joana Garrido amb La capsa dels contes i una narració infantil per anar a dormir.
Els dimarts, s’acomiada d’antena Els secrets de la vida i serà el torn de Felip Carles amb el programes Set Penques, que abans es feia els dijous. En Felip ens tornarà a convidar a gaudir de la millor música en català, amb tot el pop rock de casa nostra.
Tot seguit, Ismael Galván, Sergio Gómez i Dolores Gandía tornaran a fer Espontanis i repassaran informació d’actualitat des d’una una mirada jove.
Els dimecres, a les 8 del vespre, es torna a emetre un altre dels programes degans de Ràdio NovaDe què parlem? Aitor Bernal i un bon grup de col·laboradors ens acompanyaran novament amb un ampli ventall de continguts, entre els quals cal destacar la recent incorporació de l’espai “El Quatriòleg” que promou la defensa i els drets dels animals.
La programació de tardor de Ràdio Nova torna a incorporar el programa juvenil Incógnita, que aquesta temporada ha canviat de dia; en comptes de fer-se els dilluns s’emetrà els dijous, de 8 a 9 del vespre. Cristina González, Fran Pérez i Sergio Fernández presenten aquest magazine fresc i jove que combina entreteniment i bona música.
I els divendres la graella radiofònica tanca la setmana, una vegada més, amb un doble programa consolidat. De 7 a 8, +QCine amb Javier Pérez-Vico ens acostarà les estrenes cinematogràfiques de la setmana, i de 8 a 9 Laura Vivancos ens endinsarà en els misteris i les ciències ocultes d’Arkanum.
D’altra banda, també a partir de dilluns, l’espai Supernova 2.0 conduït per Esmeralda Morreres acompanyarà als oients de Ràdio Nova, de 6 a 7 de la tarda, de dilluns a divendres, amb bona música, entrevistes i continguts d’actualitat. Aquesta tardor torna amb les seccions més consolidades: “Cuines del Món” amb Tarik Mehni, “Mirades” amb Pau Duran, “En forma” amb David Obiols i “Economia 107.7” amb Carlos Plaza.
Font: Serveis Informatius - Ràdio Nova
Article 507 - "Vols llegir?" - Ràdio Nova

Comentaris