DESCOBREIX 'ELS COLORS OBLIDATS' (+SORTEIG)

PARTICIPACIÓ
GUERAU GUÀRDIA PICOLA D'IGUALADA HA RESULTAT EL GUANYADOR DEL SORTEIG DEL PACK DE LLIBRES+CALENDARI DE LA COL.LECCIÓ D''ELS COLORS OBLIDATS' (Play Attitude), REALITZAT DURANT L'EMISSIÓ DEL PROGRAMA 'VOLS LLEGIR?' DE RÀDIO NOVA, EL DILLUNS 18.02.2013, EN EL DECURS DE L'ENTREVISTA FETA A L'AUTORA DE LES HISTÒRIES D'AQUESTA COL.LECCIÓ, SÍLVIA G. GUIRADO. 

VOLS LLEGIR?, RÀDIO NOVA I PLAY ATTITUDE VOL AGRAIR A TOTS ELS PARTICIPANTS D'AQUESTA PROMOCIÓ. 

VLLG? / LITERATURA PER JOVES LECTORS I TAMBÉ ADULTS
Què passaria si un dia el món anés perdent el seu color i tot es tornés pàl·lid gris i taciturn? La resposta té un nom: Carmesina. Ella ho sap molt bé per què és la protagonista de  dues de les tres histories on els colors és transformen. Una sèrie literària indispensable pels adults que vulguin recuperar els colors oblidats, i recomanable per a joves i adolescents que ja estan pintant el futur. Fins ara tres volums publicats. 

En el primer, titulat 'Els colors oblidats i altres relats il.lustrats', ens presenta un viatge a altres mons, a altres temps, on fantasia i realitat es barregen per mostrar una nova actitud. Un llibre que recull quinze històries que tracten sobre assumptes universals: l'amistat, l'amor, el coratge, la ecologia..., des d'un punt de vista diferent, a mig camí entre la reflexió i el somriure. 

El segon lliurament retroba els personatges del primer i s'afegeixen de nous. a 'La inspiració adormida. Retorn als colors oblidats', presenta històries de vermella passió i groga alegria, d'ocre mandra i foscos pors..., i així fins a recórrer una paleta de tonalitats que ens permetran descobrir els nostres autèntics colors i retornar-nos la inspiració per crear, per somiar. En definitiva, per viure. 

I finalment un tercer llibre, 'Despertar', una aventura diferent als dos primers lliuraments de la sèrie per amb la mateixa filosofia i valors que ofereix 'Els colors oblidats'. En aquest cas es tracta de l'aventura de dues princeses, la Bella i la Griselda, que es van rebel.lar contra els cànons establerts al seu conte i van sortir a buscar el que somiaven i en el camí van aprendre, es van descobrir elles mateixes i, fins i tot, van inspirar els altres. 

AUTORS
Un món inspirats en els colors oblidats, la imaginació i la ploma de Sílvia González Guirado, publicat per l'editorial de continguts culturals 'Play Attitude', ubicada a Barcelona. Les il.lustracions han anat a càrrec de la fantasia i el llapis de David Garcia Forés, Desireé Arancibia i Marta Garcia, amb els pinzells de Claudia Blin com a col.laboració especial i el recolzament de l'equip de Play Creatividad. 

QUALITAT ECOLÒGICA DE PRESENTACIÓ
El tres volums publicats, excel·lentment il.lustrats a tot color i tapa dura, han estat impresos amb paper 50% reciclat, certificat FSC i s'han utilitzat tintes fetes amb olis vegetals i planxes de trama estocàstica que consumeixen menys tinta. A més, és dóna un 10% de PVP a dues ONG'S: Educació Sense Fronteres i Nens de l'Índia, respectivament a través dels tres llibres. 

SORTEIG PACK DE LLIBRES I CALENDARI
'Vols llegir?' i 'Play Attitude' ofereix la possibilitat d'aconseguir un pack format pels dos primers llibres i un calendari de la col.lecció. Per participar només cal enviar a partir del dilluns 11 de febrer i fins el diumenge 17 a les 23h., un correu electrònic amb les dades personals (nom i cognoms, adreça, població i contacte), indicat a assumpte: 'colors oblidats', a l'adreça de correu electrònic: volsllegir@radionova.cat. Entre tots els correus rebuts és realitzarà un sorteig durant l'emissió del programa literari de Ràdio Nova, 'Vols llegir?', dilluns dia 18 de febrer de 2013, on s'entrevistarà a l'autora dels dos volums de 'Els colors oblidats' publicats fins ara, l'escriptora Sílvia González Guirado, que farà de mà innocent per escollir el guanyador/a d'aquest pack de llibres i calendari. Participeu!!

COL.LECCIÓ RECOMANADA PER MARTÍ GIRONELL
El periodista i escriptor Martí Gironell, dins de la seva secció de llibres del programa matinal de TV3, 'Els matins', va recomanar durant l'emissió del programa del dia 11 de gener d'aquest 2013 els dos llibres publicats per l'editorial 'Play Attitude', i que us oferim en aquest article. Recordar que actualment Gironell encapçala la llista dels llibres més venuts en l'apartat de ficció pel seu llibre 'L'últim abat' (Columna, 2012) :

Font/enllaç: Play Attitude / LLibres col.lecció 'Els colors oblidats' / TV3 a la carta
Article/post 818 - J.M. Solé - Vols llegir? - Ràdio NovaComentaris