ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -235- UN COP DE SORT

UN COP DE SORT d'Antoni Bolinches
Primera novel.la d'autoajuda del psicòleg català més llegit, Antoni Bolinches. A les pàgines d'aquesta novetat editorial publicada per Cossetània Edicions, podem llegir la història d'un triomfador social amb pocs escrúpols que, arran d'un greu accident automobilístic, comença a patir una sèrie d'estranyes experiències psíquiques que canviaran la seva vida per sempre. 

EL LLIBRE
Aquest relat d'autoajuda, amb uns quant tocs parapsicològics, és la primera novel.la del reconegut psicòleg Antoni Bolinches, que amb un estil directe i carregat d`ironia, fa que un brillant economista i ambiciós polític ens expliqui, en primera persona, els canvis psicològics que experimenta gràcies al suport que rep de tres savis mestres del passat, que el visiten mentre està en coma. Aquests missatgers de la saviesa l'ajuden a reanimar-li el cos i a despertar-li la consciència, fins a tal punt que li permeten revisar el seu projecte de vida i convertir-se en una persona millor. Amb 'Un cop de sort' som davant d'un relat moral carregat d'optimisme que deixa clara la idea que els grans traumes poden convertir-se e l'avantsala dels gran canvis.

L'AUTOR
Antoni Bolinches, nascut a Barcelona el 1947, és llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació amb grau de llicenciat en Psicologia i màster en Sexualitat Humana. És un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya i s'ha especialitzat en el tractament dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal, amb una metodologia pròpia coneguda com a 'Teràpia Vital'.

Bolinches és el psicòleg català més llegit i la repercussió de les seves idees, difoses a través dels seus llibres, cursos i conferències, l'acrediten com una de les figures més prestigioses dins de les noves tendències de la psicologia positiva, de la qual aquest nou llibre en clau de ficció, 'Un cop de sort', es pot considerar una mostra excel.lent.

Font/enllaç: Cossetània Edicions 
Article/post 893 - Vols llegir? - Ràdio Nova

Comentaris