ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -280- EL SECRET DE L'ESGLÉSIA DEL CAPMORT

EL SECRET DE L'ESGLÉSIA DEL CAPMORT de Laia Perearnau
La literatura infantil i juvenil és la gran base per a escriptors que tenen en aquest gènere el valor afegit per desenvolupar posteriorment un carrera literària adreçada als lectors adults. Tenim clars exemples d'autores com Care Santos o Maria Carme Roca, recentment entrevistades en el nostre espai radiofònic amb motiu de la publicació dels seus nous llibres. Aquestes dues escriptores, abans d'obtenir el reconeixement de lectors i crítics d'arreu, varen triomfar i ser molt llegides per lectors joves. 

En aquest camí hi podem trobar a Laia Perearnau, que ha desenvolupat la seva carrera dins del món de la comunicació com a periodista i guionista. A través de l'Editorial Base ens presenta 'El secret de l'església del capmort', una história d'amor entre una humana i un vampir, ambientada al Berguedà i amb una trama d'intriga i assassinats pel mig.

'El secret de l'església de Capmort' surt publicat aquest abril de 2014 a través de l'editorial Base dins de la col.lecció 'Base Narrativa',  i disposa d'un total de 280 pàgines. 

L'ARGUMENT
A la ciutat de Berga s'estan produint uns terribles assassinats que tenen la població atemorida. Les víctimes apareixen penjant cap per avall, dessagnades i amb un pinzell clavat a l'esòfag. Al poble es comença a parlar d'uns èssers inimaginables: els vampirs. L'única que serà capaç de resoldre el misteri és l'Helena, una estudiant tenaç que acaba d'arribar per restaurar unes pintures romàniques de l'església de Santa Maria del Capmort, prop de la ciutat. 

El principal sospitós dels crims -un pintor anomenat Àlex- és el primer noi que li ha despertat sentiments que mai no havia sentit. L'Helena lluitarà amb totes les seves forces per demostrar que l'Àlex no és cap monstre si bé el que descobreix darrere les pintures de l'església del Capmort li diu tot el contrari. 

LAIA PEREARNAU AL 'VOLS LLEGIR?' DE RÀDIO NOVA
El dilluns 2 de juny, Laia Perearnau va ser entrevistada en el programa de llibres de Ràdio Nova, 'Vols llegir?', amb motiu de la publicació d'aquesta novetat editorial. En aquest mateix article teniu la possibilitat d'escoltar-la:

L'AUTORA
Laia Perearnau, nascuda a Barcelona l'any 1972, és llicenciada en Ciències de la Comunicació i en Història. Va començar la seva carrera professional en la premsa escrita, però ben aviat es va decantar per la televisió, en concret per la ficció televisiva. Va ser guionista del Club Súper 3 i directora de diferents programes dins de l'àrea d'Infantils de Televisió de Catalunya. Actualment exerceix de guionista al magazín per a adolescents 'Tags'. És coautora dels llibres infantils 'El Superiaio i la Martina al miter d'Ícar' i 'El Superiaio i la Martina al mite de Cronos'. Ara debuta dins de la literatura juvenil amb 'El secret de l'església del Capmort'. 

BOOKTRAILER DE L'OBRA


Font/enllaç: Editorial Base
Article/post 1045 - Vols llegir? - Ràdio Nova

Comentaris