ELVIRA, FÀBREGAS I BERMÚDEZ, GUANYADORS DEL SEGON CONCURS DE PIULADES DE RÀDIO NOVA

VLLG? / ACTUALITAT
Ràdio Nova ha lliurat en el marc de la Diada de Sant Jordi els premis del II Concurs de Piulades de Ràdio Nova. Tres participants vilanovins, Carmen Elvira, Núria Fàbregas i Xavier Bermúdez han estat els guardonats amb els lots de llibres que patrocinaven les llibreries vilanovines La Pau i +Kllibres i la igualadina Llegim…? Llibreria. El Jurat va triar tres microrelats entre la quinzena de participants tot destacant l’humor, l’erotisme i la riquesa de vocabulari de les imatges literàries construïdes amb només 140 caràcters.
El Jurat d’aquest segon certamen estava format per Josep Maria Solé, conductor del programa Vols llegir? deRàdio NovaLaura Vivancos, autora de “Contes inquietants” i conductora del programa Arkanum a Ràdio NovaÓscar López, director d’infoanoia.cat i la periodista Mireia Rubio cap d’informatius de Ràdio Nova.
El tercer premi va ser per a Xavier Bermúdez per un microrelat divertit i que juga amb un 30 aniversari, els mateixos anys que compleix enguany Ràdio Nova i que diu així:
“Un cop assumit l’intent frustrat d’apagar les trenta espelmes d’una bufada, va reptar les supervivents a durar més que el pastís”.
El segon premi, dotat amb un lot de llibres de la llibreria vilanovina +Kllibres va ser per a Núria Fàbregas per un microrelat molt ben construït i amb una descripció punyent.
“T’has pinçat els dits amb les tenalles, i esquinçat el gec en un filat. Compte! la sort t’esquiva. Pots acabar el jorn en un forat”.
I el primer premi, dotat igualment amb un lot de llibres de la llibreria vilanovina La Pau va ser per a Carmen Elvira per un microrelat atrevit que ens pica l’ullet des de l’erotisme en aquesta Diada de Sant Jordi:
“Provocativa agafa la rosa mentre de reüll li pica l’ullet i ell es dessagna gustosament fins arribar a l’èxtasi. Maleïda princesa!”

Font/enllaç: Serveis Informatius - Ràdio Nova
Article/post 1054 - Vols llegir? - Ràdio Nova

Comentaris