RÀDIO NOVA POSA EN MARXA EL SEGON CONCURS DE MICRORELATS VIA 'TWITTER'

VLLG? / PARTICIPACIÓ
Ràdio Nova, l’emissora municipal de Vilanova del Camí amb la col.laboració de l'espai radiofònic 'Vols llegir?' i el diari digital d'informació general de la l'Anoia, Infoanoia.cat, convoca el segon concurs de microrelats via Twitter amb motiu de Sant Jordi. Es tracta del concurs de narracions breus en format 'piulada' que l’emissora va iniciar l’any passat. Enguany, Ràdio Nova està d’aniversari i celebra 30 anys d’història. És per a això que l’etiqueta final o  hashtag triat és #30rn però a diferència de l’any passat la temàtica de les narracions és lliure. Les persones interessades hauran de publicar el seu microrelat a Twitter entre el 28 de març i el dia 16 d’abril.

Els microrelats, escrits en català o castellà, hauran de tenir com a màxim 140 caràcters, inclosa l’etiqueta. La temàtica lliure i cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres piulades.

Es lliuraran tres premis que comptaran amb el patrocini de les llibreries vilanovines +Kllibres i La pau i la Lliberia Llegim?  d’Igualada. El veredicte i el lliurament dels premis es farà el 23 d'abril, a les 19:30 hores, a la plaça del Mercat.

Font/enllaç: Ràdio Nova - Emissora Municipal de Vilanova del Camí (Anoia)
Article/post 1035 - Vols llegir? - Ràdio Nova

Comentaris