RÀDIO NOVA CONVOCA EL XVIè CONCURS DE CONTES A LA RÀDIO

VLLG? / PARTICIPACIÓ
L’emissora local de Vilanova del Camí  ha aprofitat la Diada per donar a conèixer les bases del XVIè Concurs de Contes a la Ràdio. Des de fa setze anys, aquesta convocatòria anima a infants, joves i adults a explorar la seva creativitat literària en el format de relat breu. L’organitza un any més Ràdio Nova amb les col·laboracions de patrocinadors fidels des de fa moltes edicions com APP Informàtica – IT Anoia, Magatzems Angelina, Cal Rubio i Repher. Aquest any, també compta amb nous col·laboradors com Mg Comunicació i El Cangur.
Al certamen podran concórrer totes aquelles narracions escrites en català o castellà, de tema lliure, l’extensió de les quals no superi les 5 pàgines a una sola cara i amb lletra Arial 12 o equivalent, a doble espai.
El concurs estableix una categoria infantil amb tres premis Escolars de 1r i 2n de primària, Escolars de 3r i 4t de primària i Escolars de 5è i 6è de primària; dotats amb un val de 50 € per canviar a Magatzems Angelina.
A la categoria juvenil, hi podran concursar els alumnes de 1r i 2n d’ESO, per una banda ,  i per l’altra, els joves de 14 a 18 anys. En aquest  cas el premi és un val de 80 € per canviar a APP Informàtica.
I  també és manté el premi a la categoria d’adults, dotat en 150 € en efectiu.
A més aquest any, amb motiu del 30 aniversari de Ràdio Nova hi ha un premi extra en la categoria d’adults que rebrà un Pack Experiència per gaudir d’un sopar o una nit d’hotel.
El termini per presentat els contes és el dia 2 de juny. El lliurament es pot fer a Ràdio Nova a la plaça dels Horts, 1 2n pis- 08788 Vilanova del Cami; o també  per correu electrònic: contes@radionova.cat enviant un correu en blanc amb dos documents adjunts amb el conte  i el nom del conte seguit de la paraula plica que contindrà les dades personals.
Com cada any, les obres hauran de ser inèdites, és a dir, que no s’hagin publicat amb anterioritat, i que tampoc no hagin estat presentades en altres edicions, o premiades en cap certamen.
El lliurament des premis es farà en el decurs d’una festa a Can Papasseit, el 12 de juny  a les 5 de la tarda, a Can Papasseit. L’acte acabarà amb un berenar de coca i xocolata gentilesa de pastisseria Cal Rubio i Repher, la botiga de reparació de calçat.
Font/enllaç: Serveis Informatius - Ràdio Nova
Article/post 1053 - Vols llegir? - Ràdio Nova

Comentaris