EL CONCURS 'LLIBRES VIATGERS' DE LA BIBLIOTECA D'IGUALADA OBRE LA PARTICIPACIÓ AL FACEBOOK

VLLG? / ACTUALITAT
Amb l’objectiu d’unir el plaer de la lectura amb l’encant de la fotografia la Biblioteca Central d’Igualada ha tornat a convocar el concurs fotogràfic «Els llibres viatgers». Aquest és el cinquè any que la Biblioteca fa una crida per reunir les fotos més originals d’unes vacances plenes de llibres i lectures a la fresca. El certamen d’enguany presenta algunes novetats, com el fet que les imatges participants també es podran presentar al facebook de la Biblioteca. Un any més, i per gentilesa de Roig Fotògrafs, el guanyador s’endurà un premi relacionat amb la fotografia i també se sortejarà un lot de llibres entre els participants.

Els participants del concurs, que han de ser majors de 14 anys, poden presentar un màxim de dues fotografies originals i inèdites en què s’ha de veure una persona llegint, algun llibre o un entorn relacionat amb la lectura. Les fotos han de tenir una resolució mínima de 300 ppp i un pes d’arxiu inferior a 5 MB. Es poden presentar de tres maneres: en paper fotogràfic personalment a la Biblioteca (20x30); per mail a b.igualada.c@diba.cat o bé penjar-les a l’esdeveniment «Llibres viatgers 2014» del facebook de la Biblioteca.

Les persones que hi vulguin participar tenen temps d’enviar les seves imatges fins al 31 d’agost. Després, un jurat format per dues bibliotecàries i un representant de Roig Fotògrafs decidirà quina és la foto guanyadora d’aquest 2014 i farà una selecció dels millors treballs per formar part d’una exposició al vestíbul, com cada any. El lliurament de premis tindrà lloc el dijous 25 de setembre. L’any passat la guanyadora va ser Marta Basas Satorras, amb la foto «Paradís de lletres». Les bases completes d’aquest certamen fotogràfic es poden consultar a la pàgina web www.bibliotecaigualada.cat.

Font/enllaç: Biblioteca Central d'Igualada
Article/post 1077 - Vols llegir? - Ràdio Nova

Comentaris