ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -289- MODERNET DE MERDA

MODERNET DE MERDA de Modernet de merda
Sí, coincideix el títol d'aquesta novetat editorial amb el nom del seu autor. Molt curiós. Com també ens ha cridat l'atenció la proposta que podem trobar a les seves pàgines i sobre tot el seu personatge, el Modernet de Merda, sorgit de la xarxa Twitter i dedicat a fer sàtira de la tribu dels modernets i els hipsters, convertit en un autèntic fenomen mediàtic i el seu èxit ha culminat amb aquest manual. 

No us passa que anant pels carrers de Barcelona i d'altres poblacions, cada cop hi ha més hipsters? És caracteritzen per fer us d'ulleres de fusta, grans barbes i camises de quadres. I també per les seves costums, la seva música, els seus locals. En resum, aquest 'Modernet de Merda', publicat per l'editorial Fanbooks, es planteja com una guia en clau d'humor sobre els qui senten la necessitat d'anar sempre a l'última moda, i d'explicar-ho a les xarxes socials. 

El compte a Twitter del personatge ja acumula més de 30.000 seguidors. Sobre l'home que s'amaga darrera el Modernet de Merda poc se'n sap. Un misteri. El que no és cap misteri, una realitat més ben dit, és l'èxit de vendes de llibre que ja va per la segona edició. De moment el personatge no vol sortir de l'anonimat, però va signar llibres durant la darrera jornada del Sant Jordi 2014. 
Font/enllaç: Editorial Fanbooks (Grup 62) / Twitter
Article/post 1071 - Vols llegir? - Ràdio Nova


Comentaris