ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -305- KEN FOLLET

EL LLINDAR DE L’ETERNITAT de Ken Follet
L'escriptor britànic Ken Follet publica la novel·la 'El llindar de l'eternitat' (Rosa dels Vents, 2014), el relat amb què tanca la trilogia 'El Segle' ('The Century'), iniciada amb la novel·la 'La caiguda dels gegants', a la qual més tard va seguir 'L'hivern del món'. A 'El llindar de l'eternitat', l'autor de 'Els pilars de la terra' narra el final d'una història: la de cinc famílies les vides dels quals es van entrellaçar a través dels grans esdeveniments socials i polítics del segle XX.
Follett (Cardiff, Regne Unit, 1949) ha escrit una trentena de novel·les, de les quals ha venut més de 150 milions d'exemplars a tot el món i és un dels autors més ben pagats segons Forbes. Amb els dos primers volums de la trilogia 'El Segle' ha conquistat milions de lectors. La seva novel·la més coneguda, 'Els pilars de la terra', de la qual aquest any s'ha celebrat el 25è aniversari, encara segueix sent el llibre més llegit a Espanya, segons la Federació del Gremi d'Editors.

L'ARGUMENT
L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policía secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock. D'altra banda, George Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa dels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King.


A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promou la insurrecció. Des del sud dels Estats Units fins a la remota Sibèria, des de l'illa de Cuba fins al vibrant Londres dels anys seixanta, El llindar de l'eternitat és la història d'aquelles persones que van lluitar per la llibertat enmig del conflicte titànic entre els dos països més poderosos del planeta.

Font/enllaç: Rosa dels Vents
Article/post 1114 - Vols llegir? - volsllegir.cat - Ràdio Nova
Comentaris