NEIX EL PREMI LITERARI 'FEEL GOOD' PER PROMOURE L'OPTIMISME

VLLG? / ACTUALITAT
-infoanoia.cat-
L’Obra Social ”la Caixa” i Plataforma Editorial han anunciat la creació d’un nou premi literari: Feel Good. Aquest certamen, la primera convocatòria del qual ja és oberta, vol promoure l’optimisme entre escriptors i lectors.

Hi podran participar tots els autors que presentin obres que transmetin alegria i benestar, que encomanin idees positives i sobretot que ajudin les persones a ser més fortes, més sanes i més felices. Segons Jordi Nadal, director de Plataforma Editorial, «ha arribat l’hora de deixar el pessimisme enrere i tornar a veure la part bona de la vida. Aquest premi és la nostra contribució perquè això sigui per fi una realitat».

El Premi Feel Good estableix un primer premi de 5.000 euros. L’Obra Social ”la Caixa” assumeix el cost complet de la convocatòria del premi, mentre que Plataforma Editorial publicarà el text guanyador a partir del mes d’octubre del 2015.

El jurat estarà compost per l’escriptor Victor Küppers i el director de Plataforma Editorial, Jordi Nadal. El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic el setembre del 2015.

S’acceptaran tant manuscrits de ficció (novel·les i antologies de relats curts) com de no-ficció (assaigs i biografies), escrits en castellà o en català. Les persones interessades a participar en el Premi Feel Good han d’enviar les seves obres a Plataforma Editorial, seguint les bases establertes per l’empresa, abans del 15 de març de 2015.

La convocatòria del Premi Feel Good és un nou pas en la col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i Plataforma Editorial. Ambdues entitats promouen conjuntament des de fa anys el Premi Literari ”la Caixa” / Plataforma de Novel·la Juvenil.

Article/post 1121 - Vols llegir? - volsllegir.cat - Ràdio Nova

Comentaris