ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -315- DOLORES REDONDO

OFRENA A LA TEMPESTA de Dolores Redondo
L'última entrega de la saga de crims Baztan de l'escriptora Dolores Redondo, ha captivat l'interès dels lectors que en pocs dies de sortir a la venda aquest tercer lliurament, l'han situat cop a número de vendes en l'apartat de ficció tant en català (Columna) com castellà (Destino). En aquest llibre que tanca al trilogia, la protagonista, l'inspectora Salazar posa en descobert la veritat dels crims de la vall Baztan, una crueltat i perversió desmesurades que han trastornat l'ordre natural i s'han revelat com l'encarnació ineludible del mal.

L'ARGUMENT
Ha passat un mes des que l'Amaia Salazar va recuperar el seu fill i va detenir a Berasategui. Però Malgrat que la Guàrdia Civil i el jutge Markina donen per morta la Rosario, la inspectora de la Policia Foral sent que no està lliure de perill.

La mort d'una nena a Elizondo, que la besàvia de la criatura atribueix a l'Inguma, el dimoni que immobilitza els dorments, es beu el seu alè i els treu la vida mentre dormen, aixeca les sospites de l'Amaia. Arran de les anàlisis del doctor Sant Martín, la inspectora comença a investigar altres morts de nadons i aviat descobreix un rastre d'horror que culmina amb la mort inexplicable d'en Berasategui a la seva cel.la i la trepidant investigació que portarà l'Amaia a l'autèntic origen dels successos que han colpit la vall de Baztan. 

I mentrestant, des del bosc, arriba una tempesta impressionant per enterrar la veritat més demolidora...

L'AUTORA
Dolores Redondo Meira, nascuda a Sant Sebastià el 1969, va estudiar Dret i durant alguns anys va treballar en el negoci de la restauració. Va començar escrivint històries curtes i contes infantils. L'any 2009 va publicar 'Els privilegis de l'àngel', la seva primera novel.la. 'El guardià invisible' és el primer volum de la trilogia de Baztan, el segon titulat 'El llegat dels ossos'. Ambdues edicions han assolit un gran èxit de vendes, com també ho és aquest tercer lliurament, 'Ofrena a la tempesta', que tanca la trilogia. 

Font/enllaç: Columna, Edicions 62
Article/post 1138 - Vols llegir? - volsllegir.cat - Ràdio Nova

Comentaris