ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -329- ANOIA, 17 EXCURSIONS A PEU

ANOIA, 17 EXCURSIONS A PEU de Juan Carlos Borrego
En aquesta guia trobareu 17 propostes per passar un bon matí triscant pels llocs més emblemàtics de l’Anoia, tant de la conca d’Òdena com de la serra de Miralles, Montserrat, el curs de l’Anoia o l’alta Anoia, els espais que conformen aquesta comarca diversa i gens homogènia. 

Ermites de tots els temps, els castells de frontera, les rieres, el riu Anoia, els poblets amb encant, les masies, els camps de cereal, les pinedes i alzinars, els salts i gorges, els cims, les fondalades, els campaments d’instrucció de la Guerra Civil, els parcs eòlics... tot un món per gaudir-lo a pas tranquil. 

'Anoia, 17 excursions a peu' és publicada per l'editorial Cossetània Edicions dins de la seva col.lecció 'Azimut comarcal', sèrie 'A peu' número 16, i disposa d'un total de 120 pàgines. 

UN TAST DEL LLIBRE
Cossetània Edicions ens ofereix la possibilitat de fer un tast o una ullada en les seves primeres pàgines. Ho podeu consultar clicant aquest enllaç.

L'AUTOR
Juan Carlos Borrego Pérez (Vilanova i la Geltrú, 1967) és autor de diverses guies excursionistes de Catalunya (Penedès, Garraf, Montsant, Prades, delta de l’Ebre...), i de la península Ibèrica (Sierra Nevada, Moncayo, Cazorla i Segura). 

Ha coordinat el treball de camp de mapes excursionistes (Subbètica, Alpujarra, Río Mundo, Miralles, Penedès, conca d’Òdena, alta Anoia, Andorra...). Col·labora amb revistes comNatura i Aventura, Descobrir Catalunya o Vèrtex, i ha publicat un parell de novel·les: Cafè amb sal, XXI premi Ciutat de Mollerussa (2009), iBrut Nature (2013). 

Amb Cossetània Edicions ha publicat el recull de llegendes El Penedès llegendari (2010), A peu pels castells del Penedès(2011) i Alt Penedès (2012) en aquesta mateixa col·lecció.

Font/enllaç: Cossetània Edicions
Article/post 1183 - Vols llegir? - volsllegir.cat - Ràdio Nova

Comentaris