RÀDIO NOVA TORNA A ANIMAR A PIULAR RELATS PER SANT JORDI

VLLG? / PARTICIPACIÓ LITERÀRIA
-font: vilanovainformació.cat-
Ràdio Nova torna a convocar el concurs de piulades de microrelats per Sant Jordi. L’emissora de Vilanova del Camí ha convocat per tercer any consecutiu el concurs de narracions via twitter. Són nanocontes, és a dir relats molt breus ja que han de tenir com a màxim els 140 caràcters d’una piulada, inclosa l’etiqueta (coixinet) #rnrelat Les persones interessades hauran de publicar el seu microrelat a Twitter entre el 27 de març i el 20 d’abril de 2015. El concurs està obert a tothom. Les piulades es poden escriure en català o castellà i cada participant podrà presentar fins a un màxim de 3 microrelats. El premi al microrelat guanyador serà un llibre electrònic patrocinat per Sigrid Informàtica.
Les piulades han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat premiades anteriorment, sent excloses aquelles que siguin còpia o plagi d’altres autors. El veredicte es farà públic el dijous 23 d’abril i el premi es lliurarà a Ràdio Nova el dia que decideixi l’organització.
Els microrelats participants es podran llegir via twitter fent una cerca amb l’etiqueta #30rnrelat. A més, durant el concurs, l’organització té el dret de donar publicitat a les piulades en el termini i format que desitgi.
Els participants en el concurs concedeixen als organitzadors el permís per publicar les etiquetes, els noms dels autors, relats, així com els seleccionats de cada dia i els guanyadors finals, als mitjans oficials del departament (ràdio, butlletí, webs, pàgina del Facebook i compte oficial Twitter, o d’altres que considerin convenients, tot i què els autors conservaran els drets d’autoria dels mateixos).
Article/post: 1193 - Vols llegir? - volsllegir.cat - Ràdio Nova

Comentaris