NOU 'CLUB DE LECTURA - VOLS LLEGIR?' A LA RÀDIO, AMB 'AQUESTA NIT NO PARLIS AMB NINGÚ!' DE L'ESCRIPTOR I TRADUCTOR IGUALADÍ JOSEP SAMPERE


'Aquesta nit no parlis amb ningú!', novel·la original de l'escriptor i traductor igualadí Josep Sampere, protagonitza la setena edició del 'Club de lectura' del programa d'actualitat literària 'Vols llegir?', que s'emet conjuntament per les emissores de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. 

VLLG? / COMUNICACIÓ

El 'Vols llegir?' adapta al format radiofònic una de les activitats de més èxit que realitzen bona part de les biblioteques a Catalunya: els clubs de lectura. En aquesta edició s'ha comptat amb al col·laboració de la Biblioteca Central d'Igualada, que ha seleccionat sis lectors que participen en aquesta activitat, per llegir el llibre proposat i posteriorment fer-ne la tertúlia a l'estudi de ràdio, amb la particularitat que també hi és present l'autor de l'obra escollida, i d'aquesta manera poder interactuar amb opinions, comentaris i dubtes envers a la novel·la. 

Els lectors participants d'aquest programa: Sònia Bastida, Maria Lluïsa Sala, Cèsar Torrecillas, Raimundo Roman, Marta Bueno i Encarna Navarro, que juntament amb l'escriptor convidat, Josep Sampere, han comentat i fet tertúlia sobre la seva novel·la 'Aquesta nit no parlis amb ningú!'. Publicada per l'editorial 'Males herbes' l'octubre del 2015, l'obra presenta una història de fantasmes poc convencional, narrada amb un ritme frenètic i una prosa àgil, que suposa una de les incursions en la literatura de terror més sòlides de la nova literatura catalana. 

El 'Club de lectura' del 'Vols llegir?', en la seva setena edició, s'emetrà a Ràdio Nova del Vilanova del Camí el dilluns dia 11 d'abril a partir de les 20h, i redifusió el diumenge dia 17 a la una del migdia. Per la seva part, Ràdio Igualada emetrà el programa el divendres dia 15 d'abril a partir de les 20:10h., i redifusió el diumenge dia 17 a les nou del matí.

El programa també és disponible en format 'podcast', ràdio a la carta, tot clicant el següent enllaç: http://www.ivoox.com/vols-llegir-club-lectura-7-t11-audios-mp3_rf_11104603_1.html

Article/post 1363 - Vols llegir? - volsllegir.cat

Comentaris