EL 8è LLIBRE DE 'HARRY POTTER' ES PUBLICARÀ EN CATALÀ A L'OCTUBRE

L’editorial Empúries ha anunciat que el guió de l’obra de teatre ‘Harry Potter i el nen maleït’ sortirà a la venda en català a l’octubre. Al febrer ja es va fer saber que l’original en anglès, així com la traducció castellana, aterrarien a llibreries el 31 de juliol, tres mesos abans.


VLLG? / ACTUALITAT

Es tracta de la vuitena història de les aventures del mag de Hogwarts, i funciona com una seqüela de la saga original. Basada en una idea original de J.K. Rowling, l’obra té prevista la seva estrena a Londres, al West End, el 30 de juliol, un dia abans de la publicació del llibre. Sota direcció de Jack Thorne, es representarà en dues parts, pensades perquè l’espectador les vegi en un mateix dia: la primera, en sessió matinal, i la segona, a la tarda.

De moment, sabem que l’acció del nou volum se situa dinou anys després del final del setè llibre, ‘Harry Potter i les relíquies de la mort’. Segons explica la pàgina oficial de l’espectacle de Jack Thorne,en Harry s’ha convertit en un empleat estressat de la Conselleria d’Afers Màgics, és marit i pare de tres criatures en edat escolar, i la vida se li presenta com un os dur de rosegar. Seguirà lluitant contra el seu passat, un fantasma que sempre surt de sota el llit, mentre el seu fill, l’Albus Severus Potter, ha de batallar amb el pes d’una herència familiar que mai no ha volgut.

Font/enllaç: Editorial Empúries
Article/post 1412 – Vols llegir? – volsllegir.

Comentaris