'LA MAGIA DE L'ORDRE' DE MARIE KONDO, POSA ORDRE A LA NOSTRA LLAR

Fa molta mandra, però de ben segur que hem de trobar una estona, potser una estona molt llarga, per endreçar i alhora desfer-nos de tot allò que no cal tenir a casa. Ara, això si, llençar de manera indiscriminada no, cal fer-ho de manera responsable. Si cal posar ordre a la nostra llar, la japonesa Marie Kondo ens dona tot un ventall de recomanacions per fer-ho amb 'La màgia de l'odre' (Ara llibres, 2015), un èxit de vendes arreu de 33 països
VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -391-
L'autora d'aquest best-seller internacional, Marie Kondo, ha aconseguit posar ordre a les cases de mig món. En els seus llibres publicats fins el moment, en els quals dóna consell per desfer-se de les pertinences innecessàries, s'ha convertit en un veritable fenomen seguit per tres milions de lectors arreu del món.
La ja anomenada 'Konmarimania', terme amb què els seus seguidors denominen a aquest mètode de netja, és un fenomen que ha arribat a 33 països gràcies a 'La màgia de l'ordre', i que a casa nostra publica l'editorial Ara Llibres en català. L'èxit d'aquesta japonesa de 30 anys, especialista en l'ordre, ha estat inclosa en la llista de les 100 persones més influents del món, elaborada per la revista nord-americana 'Times', un selecte grup en el qual només va aconseguir colar-se un altre compatriota, el novelista Haruki Murakami.
'La màgia de l'ordre' també  ha triomfat a casa nostra. Publicat en català per 'Ara LLibres' i en castellà a través del segell editorial 'Alfaguara', manté des de fa moltes setmanes una posició privilegiada entre els 10 llibres més venuts ambdos idiomes, i d'aquestes setmanes, ha estat situat com a líder de vendes. També ha estat un dels llibres més venuts durant la Diada del llibre, el Sant Jordi 2016.
EL LLIBRE
El mètode KonMari de Marie Kondo ha revolucionat les llars de mig món. Aquí trobaràs les pautes per endreçar cadascuna de les habitacions de casa teva o del teu lloc de feina, des dels prestatges fins als calaixos, armaris, escriptoris... Un mètode molt senzill amb el qual aprendràs a destriar quins objectes has de guardar i com endreçar-los de manera òptima. No tan sols transformarà el teu espai, sinó que també et canviarà a tu.
Clicant en aquest espai podeu accedir a fer un tast de les primeres pàgines del llibre.
L'AUTORA
És una japonesa experta en organització. 'La màgia de l’ordre' s’ha publicat a més de 33 països i és, alhora, un gran èxit al Japó, als Estats Units i a Europa. El 2015 l’autora va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui en dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els seus clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.
Font/enllaç: Ara LLibres / lavanguardia.com
Article/post 1395 - Vols llegir? - volsllegir.cat

Comentaris