'REFLEXIONS A PLENA LLUM DE CARRER' DE MARC FREIXAS

Marc Freixas es defineix com a poeta de carrer, i 'Reflexions a plena llum de carrer' (El petit editor, 2016), és el seu tercer poemari que publica.
VLLG? / ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -389-
Un llibre madur que reflexiona sobre la quotidianitat, tot parlant de la llibertat, l’amor, el compromís i la bellesa.  Des de la llibertat fins l’amor, del compromís a la bellesa. Sense artificis. Amb la realista visió d’una societat i d’unes sensacions pròpies que fins i tot ens aproparien a llegir la llum. Sense artificis ni dogmes ni símbols. Desig de llibertat i passió visceral en cada lletra sura pels versos il·lustrats. Un desig per lligar cada poema amb la vida és el sentit primari de les estrofes freixanes.
'Reflexions a plena llum de carrer' compta amb les il·lustracions del músic i artista Albert Gàmez, i el pròleg del poeta Santi Borrell.
L'AUTOR
Marc Freixas i Morros neix el 13 de gener de 1975 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès) i viu des de fa molts anys a Igualada (l’Anoia). Escriure sempre ha format part de la seva vida.
Va començar a publicar els seus poemes a la web relatsencatala.cat, i actualment escriu al seu blog versalliberat. Ha publicat dos poemaris:“El llarg camí d’escriure” (Setzevents Editorial, 2011) i “Amor i Silenci” (La Comarcal Edicions, 2013). L’any 2015 grava “Música d’amor i silenci”, un disc de cançó poètica amb el cantautor Albert Gàmez, a Aviram Estudi i amb la discogràfica Microscopi, i basat en els poemes del llibre “Amor i Silenci”.
Ha col·laborat en dos discs del cantautor Cesk Freixas: “Set voltes rebel” i “Tocats pel foc”, on ha posat la seva veu i els seus versos. També ho ha fet en el llibre de poemes “Foc entre dos blaus” del poeta de Prats de Lluçanès, Vicenç Ambrós i Besa, on es va editar en l’epíleg un petit fragment del seu poema “Llençol blau cel de pau”. Escriu un poema en “El vol del silenci”, el primer poemari de Manel Arcos, escriptor, periodista i historiador d’Oliva (La Safor).
Participa en un parell de llibres col·lectius: amb un poema en el llibre solidari “Autisme: trenquem el silenci amb la poesia”, i amb un altre poema en el poemari “Vers la llibertat, 17 poemes, 14 poetes”.

Font/enllaç: Editorial El petit editor / Marc Freixas (facebook) / Youtube

Article/post 1391 - Vols llegir? - volsllegir.cat

Comentaris